Over Suphoon

Genieten op het water, dat is waar wij voor staan bij Suphoon, uiteraard het liefst met onze SUPs. Hoge kwaliteit boards met een stoer uiterlijk. Uitstekend voor mooie tochten, in je eentje of met meerdere, of lekker spelen voor kinderen. Onze Stand Up Paddle boards zijn sterk genoeg voor intensief dagelijks genieten en zijn verkrijgbaar voor een schappelijke prijs.

Na het SUPpen zelf ondekt te hebben, werd het tijd voor een tweede board. Tijdens de zoektocht hiernaar viel het op dat er weinig goede boards te vinden zijn voor een betaalbare prijs. Dit was precies het moment dat het idee van Suphoon werd geboren! Goede boards die het stand up paddle voor nog meer mensen mogelijk maakt dankzij een mooie prijs. Samen op één board was ook een eis, aangezien we dat zelf ook leuk vinden, dus moest de SUP daar ook aan voldoen.

Suphoon werkt samen met een Chinese producent die al sinds 2004 opblaasbare boten maakt. Denk hierbij aan RIBs, vissersboten, kayaks en boards. En sinds 2020 dus ook SUPs voor Suphoon.

Bij Suphoon staan we klaar voor onze (potentiële) klanten. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier met je vraag of verzoek en we reageren zo spoedig mogelijk, meestal is dat binnen een dag.